Ben Kersbergen, 06-159 511 67
trainer-coach sport en bewegen
Home
Trainer-coach
Skike
Nordic Walking
Kennismaken
Lessen
Materiaal
Atletiek
Contact
Agenda

Facebook
Hoger energieverbruik dan bij gewoon wandelen

Nordic Walking

Nordic Walking is een nieuw en revolutionair bewegingsconcept in de outdoor fitness. Wandelen met stokken. Bij Nordic Walking gebruikt men het bovenlichaam en de armen op een soepele en gezonde manier, waardoor er een hoger energieverbruik ontstaat dan bij gewoon wandelen.
Nordic Walking is veilig, plezierig en geschikt voor jong en oud. Het is de ideale buitensport voor gewichtsvermindering, fysieke fitheidverbetering en training van uithoudingsvermogen.

Ben Kersbergen is gecertificeerd Nordic Walking instructeur van Nordic Walking Soest. Dit is een initiatief van Ingrid Sükel, Henk Schaak, Ben Kersbergen, Wies Jansen en Frans Jansen.
Nordic Walking Soest werkt volgens de eisen van de INWA (International Nordic Walking Assocation).Bij BenEnergieK leert u de juiste technieken van Nordic Walking. Een sport die ook bij uitstek geschikt is voor mensen met een beperking. Daarnaast verzorgt BenEnergieK privé-lessen, groepstrainingen voor conditieverbetering, wandeltochten en clinics bijvoorbeeld bij speciale bedrijfs- en familieaangelegenheden.